Sări la conţinut

Ce vor barbatii de la femei si asteptarile femeilor de la barbati…

martie 11, 2009

womanman

E greu sa scrii despre un asemenea subiect. Evident, nu poate exista un raspuns sigur. Pentru ca nu toti barbatii sunt la fel. Si nu toate femeile sunt la fel. De mentionat ca nu ma refer la persoane sub 20 de ani…si nici mai mari de 30. Ideea e ca ar putea fi mai multe chestii pe care barbatii le vor de la femei si pe care de obicei nu le primesc pentru ca femeilor nu le sta in fire sa faca anumite compromisuri…si evident…viceversa!

Un barbat ar putea vrea ca femeia lui sa fie mai ingaduitoare cu toate problemele pe care le are el. El isi doreste libertatea de a avea vicii. Vrea sa nu i se impuna sa nu fumeze, vrea sa bea cand vrea, sa se uite la un meci de fotbal in liniste, sa se intoarca acasa tarziu.

Altii vor sa se considere liberi. Sa li se ierte cand insala, sa isi permita tot felul de chestii kinky in timpul unei partide de amor. Desigur, majoritatea oamenilor care vor chestii de genul acesta nu sunt chiar barbati…ci mai mult bestii in calduri.

Cei seriosi, zic eu, vor sa fie intelesi, respectati, vor sa li se vorbeasca liber. Vor sa simta ca femeile ii iubesc cu adevarat. Femeile ar trebui sa le demonstreze ca merita sa se implice intr-o relatie serioasa, ca nu exista posibilitatea de a ii trada, si prin urmare, de a ii face sa sufere.

Iar in ceea ce priveste femeile….e greu sa-mi dau cu parerea. Sunt barbat. Nu am experienta ca femeie. Cel putin nu in viata asta…dar desigur, as putea sa-mi dau cu parerea…

O femeie nu ar putea vrea multe de la un barbat. Doar ca intr-adevar, dupa parerea mea, exista si mai multe tipuri de femei. Femeia care cauta lux si confort. Cea careia nu-i pasa daca tipul e tanar, batran, bolnav sau violent, ci care umbla numai dupa traditionala „zestre”. Pentru ea conteaza mai mult imaginea pe care si-o face in jurul prietenilor si a lumii in general. In viata de cuplu, sunt dispuse sa suporte batjocura, in orice forma posibila.

Alte femei vor doar siguranta. Probabil victime ale societatii, maltratate in copilarie, care cauta un loc sigur, fara griji, un trai decent. In cazul acesta se poate ajunge si la iubire adevarata. La compatibilitate. Dar nu de fiecare data. Depinde daca barbatul ii ofera tot ce are din pura mila sau din iubire. Iar daca femeile care vor aceasta siguranta o primesc, este inevitabil sa inceapa sa iubeasca.

Desigur, sunt si acele femei care cauta un iubit adevarat, un romantic incurabil. Sunt cele care vor surprize din partea partenerilor, originalitate. Sunt cele care vor iubirea de hipiot. Pentru ele nu conteaza daca nu exista o situatie materiala foarte buna. Ele vor o familie fericita, vor ca partenerul de viata sa-si iubeasca plozii, sa munceasca cinstit pentru bunurile din casa. Sunt cele ce vor mai mult dragoste decat sex. Vor ca atunci cand vorbesc sa fie ascultate, sa fie intelese, sa li se ia in considerare opiniile.

Cam asa gandesc eu. Desigur, probabil va intrebati in ce categorie consider eu ca ma aflu…Prefer totusi sa nu va spun…un barbat adevarat nu-si dezvaluie niciodata secretele…

16 comentarii leave one →
  1. vladinwonderland permalink
    martie 11, 2009 10:48 pm

    1.ce articol degeaba… nu ai zis nimic in vreo 300 de cuvinte… barbatii vor de la femei fidelitate si sex, iar femeile nu au descoperit inca ce vor de la barbati. 😐
    2.uite unde se ascundea „barbatul adevarat” :)))))

  2. Tanaku permalink*
    martie 11, 2009 11:05 pm

    @ vladinwonderland: am uitat ca tu esti expert…evident ca tu ai alte opinii, omule! Si nu poti spune „barbatii vor sex si fidelitate” pentru ca nu toti vor asta. DA, asta vrei tu! :> Si 2. nu am zis ca sunt barbatul adevarat…doar ca asa consider…ca un barbat adevarat nu arata niciodata in public cum este el de fapt…si mai ales…si daca as fi fost sau nu barbatul adevarat…nu ramane la aprecierea ta, pentru ca nu esti femeia mea ca sa-ti dai cu parerea! Sau ma insel, vladutz? :> :))

  3. renata permalink
    martie 12, 2009 9:46 am

    ceci est un article by request:) in opinia mea, lucrurile sunt muuuuult mai relative. cred ca toata lumea isi doreste iubire, sub forma in care fiecare percepe ca ar trebui ea sa arate. pana si parvenitii si arivistele cauta tot asta. Monicai Columbeanu ii vor sfarai calcaiele cand va da peste cel care-i umplea noptile de visare, va uita cu totul de puta-bleaga, piei atarnande, old-balls Iri. It just takes time. Cred ca nu-i este clar nimanui cum ar trebui sa fie cel/cea dorit/a. doar ca atunci cand se intampla, stii. si mai este firesc sa ai niste asteptari de la celalalt, asteptari care de fapt sa elimine sau sa diminueze orice temeri/frustrari pot aparea in sufletelul tau. cat de limitati sunt unii cand spun ca vor o muierusca blonda si apetisanta si buna gospodina si cumintica in rest dar fiara in pat, un tip inalt si well-built, cu umor, fidel and so on. TOTUL tine de ce esti dispus si accepti si ce iti este acceptat si de directia in care, daca sunteti norocosi, priviti amandoi. When it happens, it happens! Eu vreau mult, mult prea mult ca sa poata fi redat in cuvinte, si asa vrem toti, dar sunt chestii pe care le afli in timp. Si nu vad de ce barbatii ar vrea de la femei mai mult sex decat invers. Astea-s idei preconcepute! Cine cauta doar asta ori e copil, ori frustrat, un ins care-si refuleaza emotii in exercitii mecanice de intretinere. si spun asta pentru ca stiu indivizi de 30 si… de ani care, in momentele lor de crancena luciditate, regreta a-si fi petrecut ultimii 15 ani reguland marionete si primind nimic in schimb. asa ca, si asta vizeaza ambele sexe, nu va mai prostituati fizic si emotional cu toate spalaturile umane si puneti-va mereu intrebari cu privire la ce vreti cu adevarat si cum puteti obtine lucrul ala!nu trebuie sa ai regrete cand te uiti in urma. you don’t get a second chance! asta e cea mai buna/tanara/eficienta/fermecatoare versiune a ta si tu o vinzi pe nimic, abuzezi de ea ca un fraier/o fraiera!

  4. Domnul Bolog permalink
    martie 12, 2009 10:57 am

    mama mama ce comentarii…pe scurt tanakule : atat femeia cat si barbatul doresc sa fie fericiti…cum isi procura ei fericirea poate sa varieze de la o laba la cafeaua de dimineata, pana la a te combina cu danstorul de la formatia simplu, de la a iubi sincer pana la a regula toti barbatii urati….fericirea e relativa…iar mintea omului e ciudata…nu o sa fiu eu lupul moralist sa iti spun ca generalizezi…si eu fac la fel…in schim te admir ca ai avut curajul sa scrii despre subiectul asta…eu ma feresc ca de dracu de rahaturi sentimentaliste tip „sexologu’ tanaku ne explica”….keep um the good work(nu fac misto..sa nu te prind ca ai pus botu)

  5. vladinwonderland permalink
    martie 12, 2009 4:59 pm

    @renata: pai cum sa nu ceara barbatii mai mult sex?… cand ei au fost proiectati sa se poata reproduce cam de 10 ori pe zi (3650 de ori intr-un an), iar femeile doar o data la noua luni (1,3 ori pe an)… poate ca nu ai gasit tu partenerul potrivit, that’s all… dar nu fii trista, te faci tu mare 🙂

  6. Tanaku permalink*
    martie 12, 2009 6:17 pm

    @vladinwonderland: =)) doamne….bha!renata e sor-mea!:)) are 25 de ani, e gravida…nu e ca si cum ai virbi cu o pustoaica de 16 ani:)))

  7. domnisoara mea permalink
    martie 12, 2009 10:09 pm

    vladinwonderland de unde asa teorii copilaresti? daca barbatii au fost proiectati sa se reproduca de 3650 intr-un an?! tu personal cate odrasle ai conceput pentru 2008? Sa stii ca o femeie vrea mult mai mult sex decat un barbat, doar ca nu sunt asa obsedate animalic ca unii barbati! Probabil nu stii asta pt ca nu te duce capul sa satisfaci o femeie incat sa simti ca ea vrea din ce in ce mai mult sex de la tine, poate chiar mai mult decat ai face fata tu ca si numar vorbind:D! Am sa-ti mai dau un argument: femeile primesc placere din sex, pe cand barbatul se multumeste doar cu privitul placerii pe care reuseste sa o faca …sa poate nu…:))

  8. august 6, 2009 9:42 pm

    La cazul 2 de la femeie as avea o obiectie. Nu cauti siguranta doar daca esti maltratata si de-astea. Poate esti doar o fire mai linistita:-?? (zic, parerea mea)

  9. nik permalink
    octombrie 14, 2009 11:59 pm

    toata treaba asta cu iubirea si cu ce vor femeile de la barbati si invers difera de la caz la caz.oricum cred ca iubirea adevarata nu poate fi gasita niciodata e ca si cum ai cauta omul perfect, ne place doar sa fim optimisti si sa ne inselam la sfarsit.si treaba cu fata care cauta siguranta si la final ajunge sa iubeasca ar fi o amagire pt ca daca ar aparea ceva mai sigur decat u…………..pana la urma cred ca toti vrem sa ne traim viata

  10. laagatat permalink
    octombrie 27, 2009 7:40 pm

    @nik: omul perfect exista… perfect e asa cum il vrei tu.
    fiecare isi traieste viata…traieste-o si u la maxim, insa lasa gandurile „meschine” pentru cei mici. fii u cel „sigur” si nu vei fi parasit niciodata maimutoiule!!!

  11. ianuarie 31, 2010 7:20 pm

    nu credeam vreodata ca acest articol va fi in „top” 😛

  12. februarie 1, 2010 4:11 pm

    dlC.avea vre65de ani ,parul bine-bine grizonat si nici gand sa se rareasca,inalt peste mediesi fara burtica, avea ofiica prin cl.a-3-a.sotie-sa ,scunda si voluminoasa era mult mai tanara .dumnealor erau gazdele ;eram multe persoane la masa imbelsugata.dupa ora 2noaptea incepuram sa mai dam paharele pejos cei mai varstici .cu limba lenevita o dadura pe povesti deocheate ; eu si cu dlC ne-am retras pe o canapea;prostit de bautura ,il intrebai cum de aveau un copil asa mic[ca varsta].”m-am insurat tarziu;mi-fost frica de saracie” .lucra la tribunal . se vaita mereu ca n’arebani cand s-a facut stabilizarea ascos pe alee 2saci cu bancnote de zeci si sute de milioane si le-a dat foc „n-a!te c–i in ea de viata!

  13. Mihaela permalink
    martie 8, 2010 10:11 pm

    ce vor barbatii de la femei?dar noi de la ei? intrebare retorica ce ne macina de ani buni.Important e sa fim noi insusi.Sa stim sa fim oameni cu ratiune.

  14. Marian permalink
    august 30, 2010 2:01 pm

    DE FAPT femeile vor altceva si raspunsul l-am gasit foarte clar la un tip Sorin pe site-ul lui.

    A facut el un video si a explicat foarte clar ce vor femeile de la un barbat cand le agati.

    Recomand: http://www.scoaladeseductie.ro/ce-vor-de-fapt-femeile-de-la-un-barbat-la-abordare-si-la-prima-intalnire.html

  15. Miss_L permalink
    octombrie 22, 2010 12:36 pm

    Barbatul si femeia….sexul puternic si sexul frumos…..totul se rezuma la nevoi…in momentul in care barbatul se regaseste in nevoile unei femei, si vice versa va puteti da singuri raspunsuri ce vor barbatii si ce vor femeile…Vedeti voi, de cand e lumea s-a demonstrat(si nu e doar parerea mea, ci istoria a demonstrat-o), ca in spatele oricarui barbat se afla o femeie puternica….knd vb despre barbat/femei putem foarte simplu sa ne rezumam la simplu/detaliat….si ca sa raspund la intrebarea topic-ului: lucrurile care ne „hranesc ” pe noi femeile, barbatilor li se par plictisitoare si ii sperie (gen ce compozitie are crema de zi, de noapte,….cravata trebuie sa se potriveste cu camasa si pantalonii trebuie calcati la cea mai fina dunga…)…dar sunt absolut necesare….atata timp cat isi accepta unul altuia „pasarelele”, atata timp cat pui mai presus de toate momentul de dimineata cand IE isi beau cafeaua…atata timp cat mana lui va apara ca un zid sensibilitatea ei, si ea va fi mai putin cicalitoare si va avea grija de el (asa cum a facut-o mama lui, sora lui, matusa lui..-glumesc-), atunci va interveni si armonia in cuplu si nu-ti vei mai cauta raspunsuri de genul ” CE VREA EL DE LA MINE” sau „CE VREA EA DE LA MINE”….

Lasă un comentariu