Skip to content

Distrusul

martie 7, 2010

Provenit dintr-o familie „la misto”, distrusul este cel care se baga in grupurile altora neinvitat, dar care incearca mereu sa demonstreze ca are ce cauta acolo. Invatat de mic cu gura spurcata si impregnata cu alcool si fum de tigara, le arata celorlalti cat de marfa e starea lui naturala. Este plin de umor de proasta calitate, dar care prinde intr=un grup mai mare. Este hot si se implica in toate certurile posibile. Barfeste, se da de gol intentionat si bea! De obicei, bautura e scuza lui.

II ia pe membrii grupului la rand. In fiecare anotimp este prietenul cel mai bun al cate unuia, care ajunge, saracul, bolnav de tot. Distrusul este omul fara limite, Superman -in mintea lui. O tine numai intr-o disctractie si habar nu am de unde face rost de bani pentru a trai.

Se angajeaza des la orice firma de orice e penibil (tehnician de salubritate publica & shit n’ stuff), pe un salariu de rahat, pe care, bineinteles, si-l umfla in fata ucenicilor.

Fizicul de betiv uscat nu-l ajuta in a-si gasi jumatatea. Se combina la un interval, zic eu, normal, dar cu orice alta distrusa de care da. Uneori mai pica si fete fraiere la vrajeala lui. Chit ca incepe o relatie la caterinca, el promite multe chestii, fata crede, el nu mai fumeaza, nu mai bea (cel putin in prezenta ei, si oricum, totul se rezolva cu o guma) si ajung sa se iubeasca. (de fapt doar ea pe el) Apoi el nu se va mai feri de ea, si se va comporta natural. Fata va trebui sa-i suporte caracterul infect, si se va autodistruge. In cazul in care simte ca e ceva in neregula si ca relatia lor e pe muchie de cutit, inventeaza tot felul de chestii, barfeste de rau pe toata lumea, demonstrandu-i, astfel, ca ei au probleme mult mai mici decat au altii.

Dupa ce termina cu membrii unui grup, se muta intr-un altul, in care ii vorbeste pe ceilalti. De obicei plictiseste foarte mult cu povestitul unor intamplari la care el nu a luat parte niciodata, dar in care se baga. Ca si idealista, vrea sa fie in centrul atentiei cu orice pret. La o petrecere, el e cel ce tipa, canta, danseaza haios, bea pana isi uda tricoul de voma, ragaie, se taie un pic pe mana cand e suparat sau imita ca sare pe geam.  Astfel, nimeni nu uita de el la povestirea din ziua a doua.

Totusi, diferenta dintre el si idealista e ca pe el nu–l ajuta deloc afirmarea.

Reclame
2 comentarii leave one →
  1. martie 7, 2010 11:21 am

    Sa dea Dumnezeu sa citeasca si Giza aceste randuri.

  2. martie 7, 2010 11:23 am

    nu ai de unde sa stii ca la el ma refer:P nu mai fiti rautaciosi:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: