Skip to content

Idealista

Martie 6, 2010

Mult mai dificila decat pare in titlu, idealista are scopuri predefinite pe care le urmeaza orbeste.  Este acea fiinta care nu te baga in seama cand vorbesti cu ea, pentru ca in timpul ala e prea ocupata cu ce si-a propus sa faca pe moment. Crede ca totul in lume e frumos, si comportamentul ei poate fi confundat usor cu optimismul.

Lucrurile sunt mai presus. Nu cunoaste starea naturii.  Decizia familiei este mult mai importanta si mult mai corecta, pentru ca familia are experienta. Este sustinuta material dar si sentimental in a-si atinge telurile. Doar ca de multe ori, visele nu i se potrivesc de nici o culoare.

Crede ca are simt artistic, desi arta pe care ea considera ca o naste este limitata. Se repeta mult in vorbe de duh incercand sa para interesanta. Nu isi da seama ca tot ce a realizat pana acum a fost din cauza felului cum arata. Se poate confunda si cu visatoarea. Din 10 cuvinte pe care le spune, 8 sunt aberatii, dar suna frumos.

Prin arta ei are darul de a prosti pe multi, dar in realitate, nu are nimic special. Zambeste foarte mult si nu are de ce. La distractie se face remarcata prin dansuri si miscari unice, simpatice – intr-adevar – dar inutile si false. Vrea sa fie in centrul atentiei, sa fie remarcata. Pentru ca in asta consta viata ei. Remarcarea.  Considera ca tot ce a invatat sa faca este cel mai important in viata.

E greu de vorbit despre viata in cuplu. Pentru ca ori are prea multe de facut pentru viitor si uita de acest condiment, ori nu are de unde sa aleaga pentru ca lumea fuge de comportamentul ei. Desi e posibil sa-ti placa de ea, pare ca flirteaza cu toata lumea, te intrebi daca nu cumva flirteaza si cu tine, iar in final iti dai seama ca vrea doar sa fie in centrul atentiei.

Vorbeste cu tine numai cand are nevoie de ceva, iar apoi te lasa multa vreme in pace. Idealurile ei nu exista si are o impresie gresita in ceea ce priveste moodalitatea afirmarii. Totusi, o sa obtina un job bun in ceea ce isi doreste, dar nu pe aptitudini, ci pe ochi frumosi. O sa aiba o familie doar ca asa trebuie. Asta e un ideal. Dar nu o sa aiba grija de ea, ci ze zbate in continuare sa-si rezolve treburile la care nu se pricepe.

Pare copilaroasa, dar se foloseste de chestia asta pentru a atrage priviri. Aveti grija! E molipsitoare.

2 comentarii leave one →
  1. Martie 6, 2010 9:01 pm

    Ha ha ha ha !!! No comment , mult prea tare articolul , ai lovit udne trebuie.

  2. green eyes permalink
    Martie 11, 2010 10:29 pm

    superb articolul:X:X putin de ici putin de colo si ajungi la caracterul perfect:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: