Skip to content

Delasatorul

martie 4, 2010

Un om cu abilitati puternice, dar prea trist din cauza intamplarilor nefericite din viata lui. Atat de trist in cat se rezuma la statul acasa si frecat menta. Mai mult, isi face prieteni care nu se potrivesc cu felul lui de a gandi si care il influenteaza in mod negativ, profitand de pe urma lui. Nu stie sa aprecieze ca tot ce mai e bun in viata lui, ar putea sa-l ajute foarte mult pe viitor.

I se ofera o gramada de oportunitati, dar da cu piciorul in balta pentru ca nu se poate opri din ganditul in trecut. Daca s-ar putea, i-ar conveni sa pice banii din cer sau sa ii faca altcineva, in timp ce el sta la televizor cu maioul ridicat peste burta.

In vreme de criza, face tot posibilul pentru un pachet de tigari. Pana la urma, ajunge sa profite si el de pe urma prietenilor lui, iar in cazul in care nu iese si ceva se afla, da vina pe altcineva. Se amageste singur cu informatii imposibile de facut bani multi pe viitor si ii minte pe toti ca el este de fapt un tip ok, cu multe sanse de realizare.

Este suficient sa-si gaseasca o fata sa tina la el, ca este prima pe care o prosteste cu stiul lui de viata molipsitor. Ea o sa incerce sa-l ajute, iar el ii va arata cat de sanatos e ceea ce face. Fata ajunge ca el si amandoi formeaza un cuplu perfect. Delasarea asta probabil vine din lipsa de maturitate, care e posibil sa nu mai apara vreodata.

De fiecare data cand delasastorul incearca sa rezolve problemele pe care le are cu altii, pretinde ca, de fapt, nimic nu s-a intamplat intre ei. Familia il vede ca pe o oaie neagra, ceea ce si este, pana la urma. El stie asta si ar dori sa demonstreze tuturor ca are capacitati, numai ca nu mai poate chestia asta si nici nu se poate folosi vreodata de intelectul care, treptat, scade.

Fiind mereu nostalgic, isi gaseste linistea unde nu trebuie. Isi face de cap si are ocupatii dubioase. Nu ar fi de mirare daca l-ati cunoaste drept „tipul beat mort din sant”.

Pentru delasator, viata este numai joaca si distractie, flirt si vicii, dar nu vede ca lumea se fereste de el tocmai din cauza felului lui de a se comporta si din cauza mirosului pe care de multe ori il lasa in urma lui, tocmai pentru ca delasarea il opreste din obligatia de a face un simplu dus.

Reclame
One Comment leave one →
  1. Claudiu Sarbu permalink
    martie 4, 2010 1:03 pm

    In articolul asta cred ca se regasesc aproximativ 80% din barbati , chiar si eu ma regasesc in anumite fraze . Sunt lucruri care trebuie retusate la el (ex : delasatorul poate , dar ii e indiferent si se complace intr-o situatie pana da de greu) . Dar este un articol excelent , bravo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: