Skip to content

Rebela

Martie 3, 2010

Adica cea care se comporta ca un detinut, dupa ce stat 5 ani in inschisoare si acum e libera. Se crede trecuta prin viata, prin chinuri groaznice, se uita urat, iar in grup ia atitudine de conducator. E genul de persoana care isi ghideaza viata dupa filme si videoclipuri.

Pana la adolescenta e privita de altii cu batjocura, desi niciodata pe fata, lucru pe care il observa si o enerveaza foarte tare. Se schimba subit, trecand de la un stil de viata la altul, mai dur. Decide ca sentimentele nu conteaza, si pune in practica autosugestia ca scut pentru a nu regreta nimic din ce i se intampla si pentru a nu-i activa simturile interne.

La adolescenta se comporta ca si cum totul in viata ei este foarte misto, ea este foarte misto, dar neinteleasa de majoritate, pentru ca face parte dintr-un grup de oameni care iau in deradere pe ceilalti, de obicei, cocalari si pitipoance. Persoanelor normale le e teama sa discute cu ea. Altii vin la ea pentru sfaturi, de obicei inutile.

In relatia de cuplu face o gramada de compromisuri urate, de care ea spune ca e multumita pentru ca e open-minded si cool. Sufera pe ascuns si continua viata „la caterinca”. Aparent nu-i place scoala, pentru ca scoala „nu te invata nimic…e inutila”, fapt pentru care in catalog e marcata negativ. In schimb, se implica in actiuni interesante si are scopuri relativ marete. Asta tocmai pentru ca nu poate termina o scoala ca lumea de ochii lumii care o stie asa cum vrea sa para.

In mod normal ar fi o persoana extraordinara, si-si da  seama de asta prea tarziu, cand nu se mai poate intoarce la normal din cauza prietenilor pe care si-i formeaza in timp. E pacat, totusi, ca desi are parte de multe lovituri in plex si palme peste ochi despre realitatea frumoasa a lucrurilor, timp in care se comporta normal si exemplar, revine la starea de rebel, aplicandu-si iar scutul.

O lovitura puternica nu o va trezi niciodata. Va trai mereu in minciuna.

2 comentarii leave one →
  1. sabah permalink
    Martie 3, 2010 4:30 pm

    astept „Curva” sau „Penala”.

  2. Claudiu Sarbu permalink
    Martie 3, 2010 10:13 pm

    Abia astept sa vad daca exista „NORMALA” ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: