Skip to content

Adevaratele intrebuintari ale degetului mijlociu

Decembrie 30, 2009

Degetul mijlociu este multifuncional si de neinlocuit. Nimic nu face treaba mai bine decat face el… Dar ce face el? Pai:

Degetul mijlociu nu poate fi inlocuit cu nici un alt deget pe tasta „W”. Ar fi foarte incomod. Pentru majoritatea jocurilor de tip „WASD”, mijlociul TREBUIE sa stea pe „W”.

La skandenberg, daca ai tricepsi si bicepsi bine lucrati si mai puternici decat adversarul, nu inseamna ca o sa si castigi. Intotdeauna cel care are degetul mijlociu mai antrenat va castiga. (si asta am aflat-o de la un expert…si da..si mie mi s-a parut idiot)

Si nu in ultimul rand, degetul mijlociu este de neinlocuit la scarpinatul in fund. Nimic nu te-ar putea satisface asa cum o face el.  Materialul din care este construit un deget este perfect, iar dexteritatea pe care acesta ti-o ofera este unica. Incercati voi sa va scarpinati cu degetul mare! Nu e acelasi lucru! Mijlociul face diferenta! Singurul lucru important este sa fie vorba de propriul tau deget!

Desigur, acuma ar putea spune multa lume ca „el senor” despre care vorbeam poate fi folosit si ca insulta, atunci cand ii arati cuiva mana doar cu acest deget treaz. Dar cred ca nimic nu poate fi mai explicit decat atunci cand iti dai pantalonii jos, te apuci de Maciuca lu’ Hector si strigi: „IA-L P-ASTA, BAAAAA!” In fond, mesajul e acelasi…

Asa ca nu pot decat sa va ridic un deget mijlociu si sa va urez tuturor un sincer „La multi ani!” 😀

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: