Skip to content

Nu faceti vaccinul!

Noiembrie 4, 2009

OK. Niciodata nu am avut incredere in doctori, medicina, vaccinuri si medicamente, in afara de cele banale, precum aspirina si paracetamolul. Si asta pentru ca niciodata nu ai de unde sa stii daca toate fac parte dintr-o mare conspiratie.

Ati putea spune ca sunt paranoic, dar am auzit de tot felul de cazuri cand, pentru a sta mai mult la serviciu, oamenii au fost drogati printr-un vaccin anti-gripal. In urma acestuia, timp de cateva zile, oamenii nu mai vroiau sa plece acasa, intrati, parca, in transa. Unii dintre ei chiar au murit de oboseala.

Si la urma urmei, de ce as vrea eu sa iau medicamente „puternice” pentru niste boli invinse de om din cele mai vechi timpuri prin imunitatea lui? Ba mai mult, se stie ca oamenii traiau mai multi ani cand traiau pe cale naturala.

Insa lasam toate astea la o parte si ne axam doar pe una: vaccinul impotriva gripei porcine. Sunt total in dezacord cu acest vaccin si am sa va si arat de ce.

De ce l-as crede pe el? Pentru ca David Icke este un mare scriitor, dupa parerea mea si un mare filosof, si un om extraordinar de inteligent. Daca i-ati vizita site-ul, ati observa ca tot ce spune el in clip este foarte bine argumentat. Pare greu sa crezi ca anumite organizatii foarte mari si foarte puternice vor depopularea…dar nu este prima oara cand aud despre asa ceva, asa ca nu ma mir. (multumesc Cameliei pentru clip)

Deci, in unele cazuri s-a ajuns la vaccinare fortata. Si poftim? O treime din asistentele din Marea Britanie refuza sa ia vaccinul? Asta pentru ca sunt destepte. Pentru ca stiu ca acesta contine de 28 de ori mai mult mercur decat are nevoie corpul tau.

Daac nici intr-un expert in bloli infectioase sa nu mai cred, atunci in ce?

Exista multe alte clipuri interesante. Discursuri si informatii utile pe care ar trebui sa le cunoasca oricine. Suntem vizati de cei puternici, iar eu nu pot decat sa sper la o revolutie din partea oamenilor. Pentru ca nu vreau sa fiu fortat de cei din armata sa fiu injectat. In plus, pana acum au murit aproximativ 10.000 de oameni din gripa porcina. Conform unui studiu, 200.000 de oameni mor din cauza gripei normale intr-un an. Deci, nu va mai faceti griji. Protejati-va, dar nu va vaccinati!

3 comentarii leave one →
  1. giny permalink
    Noiembrie 4, 2009 8:21 pm

    hey … chiar am vb azi cu profii la scoala si nu e nimic in neregula cu ingredientele din vaccin( tiomersalul, care contine mercur, este folosit frecvent in vaccinuri si nu are nici o treaba). singura chestie care e periculoasa e partea virala, care desi e inactiva se poate activa in organism foarte usor. si oricum noi nu o sa luam vaccinul americanilor, institutul cantacuzino face o varianta a acestuia.sper ca i was useful. ti pup. i heart ur blog 😀

  2. Tanaku permalink*
    Noiembrie 5, 2009 11:50 am

    @ giny: nu e vorba ca vaccinul contine tiomersal…pentru ca stiu ca se foloseste in vaccinuri…problema e ca vaccinul contine FOARTE MULT tiomersal…ceea ce nu e bine. si crezi ca cei de la cantacuzino au o alta reteta?:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: